Frivillig försökskanin…

Jag är ganska nyfiken av mig och försöker hänga med i svängarna vad gäller teknik och annat spännande.

Dessutom tror jag stenhårt på mun-till-mun metoden som marknadsföringsmetod och tar själv stort intryck av vad andra rekommenderar och varnar för vad gäller produkter och tjänster.

Därför tycker jag det t.ex är bra med Rejta.se och liknande system där konsumenter och kunder öppet kan dela med sig av beröm och kritik. Plus självklart att fler företag börjar använda sig av Facebook-sidor som möjliggör en mer interaktiv dialog. Oftast går det snabbt att få respons på Facebook-sidor om man t.ex vill klaga på något.

Men även tjänster kan man få hjälp att söka. Jag har t.ex haft nytta av sajten Doktorsguiden när jag letat efter läkare.

Av en händelse ramlade jag på andra bloggare som gått med i Buzzador och därigenom får en möjlighet att testa nya produkter och tjänster för att i gengäld rapportera vad en själv och ens vänner tycker om produkten.

Så nu ska vi se om jag får något uppdrag att testa något nytt och spännande.

Om någon annan är intresserad att bli ”Buzzadorer” så klicka bara på den här länken så får ni möjlighet att anmäla er.

[ad]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/4/niklin.se/httpd.www/weblog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Ett Svar till “Frivillig försökskanin…”

  1. Svar: Skulle någon i Sverige få för sig att döpa sitt barn till facebook eller blocket så är den personen väldigt sjuk enligt mig. För vem kommer på tanken?
    Jag blev så paff att det faktiskt var lagligt och accepterande att göra det i andra länder.
    Tycker så synd om barnet.

    Samma sak med alla underliga namn som faktiskt godkänns här i Sverige med. Hur tänker folk?
    Vad är det för fel på Elsa, Benjamin, Maria och Erik ex?

Diskussion - Kommentera